@OBS DENNA SIDA ÄR FRISTÅENDE OCH INTE FRÅN NOKIAN TYRES

Nokian hakkapeliitta R2 test + däcktest & omdöme

Dom vinner eller hamnar bland finalisterna gång på gång. Välj nokian till vintern 🙂

 

Läs mer

DÄCKTEST AV NOKIAN HAKKAPELIITTA R2

Nokian Hakkapeliitta R2 är dubbfria vinterdäck som fått väldigt bra resultat i olika test oberoende av varandra. De främsta egenskaperna som lyfts fram är att de är väldigt säkra efter snöa och isiga vägar, de har hög komfort och minskar bränsleförbrukningen. Det finns många fördelar med att välja Nokian Hakkapeliitta R2.

NOKIAN HAKKAPELIITTA R2 PRESTERAR BRA

Nokian Hakkapeliitta R2 test visar på att däcken har en riktigt bra kontakt med vägen. Isiga vägar och snö är ingen stor utmaning trots att det är helt dubbfria vinterdäck. De har en riktigt bra kontakt med vägen och kan därför erbjuda dig en bra och säker körning på vintern.

DUBBFRIA NOKIAN HAKKAPELIITTA R2

Däcken är vinterdäck utan dubb. Det gör att de rullar enklare på vintern i jämförelse med dubbdäck. I och med att de rullar enklare minskar också bränsleförbrukningen. Det är bra för din plånbok men också ut ett miljöperspektiv. Minskad förbrukning innebär minskat utsläpp av avgaser vilket många innerst inne önskar. Val av däck kan påverka miljön mer än många tänker på därför är valet av Nokian Hakkapeliitta R2 bra.

Nokian Hakkapeliitta R2 erbjuder en hög komfort. Då de rullar enkelt efter väg och är dubbfri så minskar också ljudet inne i kupén på bilen. Vid långa resor till fjällen som exempel är det väldigt skönt att slippa högt ljud från däcken. Materialet i däcket är gummi som har partiklar vilket får väldigt bra grepp på både is och snö. Det gör att du och hela familjen kan känna er trygga hela vägen till och från fjällen.

NOKIAN HAKKAPELIITTA R2 HAR FINA EGENSKAPER

Nokian Hakkapeliitta R2 är valet av däck för de som vill åka så säkert som möjligt när det är snö och is ute. Det är också ett bra val för komfort och ljudnivå. Den miljömedvetna ser till att spara på miljön då däcken rullar så lätt och minskar bränsleförbrukning och utsläpp. Däcken är en väldigt bra helhetslösning för den som söker ett riktigt bra vinterdäck. I många tester har de fått väldigt bra omdöme vilket är ett gott betyg.

En av världens största

Nokian Tyres är en av världens största däcktillverkare. De har specialiserat sig på det nordiska klimatet. Nokian Tyres viktigaste marknader är Norden och andra områden där väderförhållandena liknar Nordens. Detta är områden som ställer höga krav på däcken. Det kan handla om områden med skog och snö där årstiderna gör att vägförhållandena är varierande och krävande. PS PRENUMENERA PÅ VÅRA TIPS NEDAN:

Andra bra däck vi gillar!

 

Nokian Hakka Green 2

Nokian Tyres är inte duktiga enbart på vinterdäck, de tillverkar även sommardäck av riktigt hög kvalitet. Nokian Hakka Green 2 är ett exempel på ett sommardäck till mindre och medelstora familjebilar. Detta är ett helt nytt sommardäck som är säkert även i nordiska förhållanden. Däcket skyddar effektivt mot vattenplaning och minskar bränsleförbrukningen avsevärt. Dessutom har däcket riktigt bra grepp på våt väg.

Nokian Tyres tillverkar däck av hög kvalitet

Nokian Tyres är en stor däcktillverkare med gedigen historia. De tillverkar både vinterdäck och sommardäck av högsta kvalitet. Mest kända är de för sina vinterdäck som klarar de nordiska förhållandena med glans. Med däck som Hakkapelitta har de en framskjuten position på de nordiska marknaderna. Dessutom har de lyckats tillverka sommardäck som klarar vått väglag och som sänker bränsleförbrukningen avsevärt.

Bra grepp med dubbfria vinterdäck

De dubbfria vinterdäcken har de senaste åren utvecklats mycket. Idag ger de bättre snö- och isgrepp. Detta tack vare helt nya typer av mönster och gummiblandningar. Det gör att oavsett årstid och väglag kommer du kunna framföra din bil säkert hela vägen. Med dubbfria vinterdäck behöver du inte heller tänka på förbud mot dubbdäck som finns i vissa städer och på vissa gator.

 

Bra däck som sparar plånboken

Att köpa ett par dubbfria vinterdäck som kan användas året runt ger ofta en rejäl ekonomisk besparing eftersom man slipper köpa två olika uppsättningar däck. Man slipper också arbete med att byta däcken fram och tillbaka mellan sommar- och vintersäsong. Om man inte gör detta själv utan lämnar in bilen för däckbyte sparas även här ett par hundralappar eller mer för varje gång man slipper lämna in bilen. Dessa däck finns dessutom till de flesta fordon så att hitta några som passar bör inte vara ett problem.

Kontakta Nokian

OBS att den här sidan inte ägs av Nokian. Det är en fristående sida.

Metallvägen 34, 195 72 Rosersberg

08-474 74 40

sweden@nokiantyres.com 

Synpunkter?