Däcktest av Nokian Hakkapeliitta R2

Nokian Hakkapeliitta R2 är dubbfria vinterdäck som fått väldigt bra resultat i olika test oberoende av varandra. De främsta egenskaperna som lyfts fram är att de är väldigt säkra efter snöa och isiga vägar, de har hög komfort och minskar bränsleförbrukningen. Det finns många fördelar med att välja Nokian Hakkapeliitta R2.

Nokian Hakkapeliitta R2 presterar bra

Nokian Hakkapeliitta R2 test visar på att däcken har en riktigt bra kontakt med vägen. Isiga vägar och snö är ingen stor utmaning trots att det är helt dubbfria vinterdäck. De har en riktigt bra kontakt med vägen och kan därför erbjuda dig en bra och säker körning på vintern.

Dubbfria Nokian Hakkapeliitta R2

Däcken är vinterdäck utan dubb. Det gör att de rullar enklare på vintern i jämförelse med dubbdäck. I och med att de rullar enklare minskar också bränsleförbrukningen. Det är bra för din plånbok men också ut ett miljöperspektiv. Minskad förbrukning innebär minskat utsläpp av avgaser vilket många innerst inne önskar. Val av däck kan påverka miljön mer än många tänker på därför är valet av Nokian Hakkapeliitta R2 bra.

Nokian Hakkapeliitta R2 erbjuder en hög komfort. Då de rullar enkelt efter väg och är dubbfri så minskar också ljudet inne i kupén på bilen. Vid långa resor till fjällen som exempel är det väldigt skönt att slippa högt ljud från däcken. Materialet i däcket är gummi som har partiklar vilket får väldigt bra grepp på både is och snö. Det gör att du och hela familjen kan känna er trygga hela vägen till och från fjällen.

Nokian Hakkapeliitta R2 har fina egenskaper

Nokian Hakkapeliitta R2 är valet av däck för de som vill åka så säkert som möjligt när det är snö och is ute. Det är också ett bra val för komfort och ljudnivå. Den miljömedvetna ser till att spara på miljön då däcken rullar så lätt och minskar bränsleförbrukning och utsläpp. Däcken är en väldigt bra helhetslösning för den som söker ett riktigt bra vinterdäck. I många tester har de fått väldigt bra omdöme vilket är ett gott betyg.